Referencer

REFERENCER


Anette Hallev besøgte Herfølge Bibliotek d. 16. juli 2018. (+ Videnscafé om Synkronicitet)

Her fortalte hun om foreningen Genforening, og hendes store personlige engagement og frivillige arbejde med at (gen)finde familiemedlemmer.


Anette fortalte levende om Genforening. Hun kom både ind på etiske overvejelser, sociale netværk, ressourcer, detektivarbejdet og mest af alt glæden ved at hjælpe andre mennesker.

Netop Anettes personlige engagement og brede viden inden for området var med til at gøre foredraget levende og vedkommende, og hun interagerede med publikum på en god og engageret måde.

Vi havde ved KøgeBibliotekerne en god oplevelse med at arbejde med Anette Hallev, og hun får varme anbefalinger med herfra.


Katrine Rolskov, bibliotekar ved Køgebibliotekerne
Anette er perfekt til at motivere andre til at nå deres mål!"


Lotte Petri

Krimiforfatter at TURBINE Forlaget"Anette er en formidabel motivator, og god til at få mennesker til at føle sig godt tilpas,

Yder til enhver tid altid professionel rådgivning og hjælp til kursister ved hendes kurser.

Er god til at møde mennesker lige der de er."


Monica Jakobsen, samarbejdspartner ved Jobcenter


"Jeg har arbejdet sammen med Anette, da hun var bestyrelsesmedlem i DGI Roskilde, hvor jeg var idrætschef. Anette er meget let at arbejde sammen med, da

hendes tilgang altid er åben og ærlig. Anettes evner som coach, formidler og underviser er rigtig gode. Det er en fornøjelse, at arbejde sammen med Anette."


Bjarne Ziegler

Forretningsfører at AB, Akademisk Boldklub"Jeg ser Anette som et menneske, der i den grad opsøger sine muligheder og er åben for dem. Hun har en stærk intuition, som jeg ved flere lejligheder har oplevet

hende følge med stor succes - også for mig personligt.

I rollen som coach har hun formået at ændre min måde at se på mit eget liv og forstå det bedre, blot ved uopfordret at give mig en film og bede mig om at se den.

Jeg har kun de bedste anbefalinger at give Anette og lykønsker samtidig de personer, der får Anette som sparringspartner eller coach."


Peter M. K.

Support & Internal Sales Manager hos Etrack1 (Indicia Danmark A/S)
Blot nogle få referencer ud af mange...